Mijn rijschool is sinds 1980 gevestigd te Drachten en ik ben een gekwalificeerde instructrice.

Tevens voorzien van de certificaten: RIS (Rijopleiding In Stappen) instructie - Faalangstinstructie - ROSO instructie - Autisme en AD(H)D tijdens de rijles en opleiding verkeersdocent LO / MO / VSO aan de NHL te Leeuwarden met basisdiploma verkeerskunde. In 2014 kwamen er nog 3 certificaten bij van de studie gebarentaal voor doven en slechthorenden. Deze kwalificaties hebben er o.a. in geresulteerd dat ik les geef op scholen en verkeersprojecten doe met scholieren op alle niveaus.


Eind 2013 ben ik gaan samenwerken met Hanneke van der Hoek uit Drachten. Hanneke zal in de toekomst de rijschool voortzetten. Hanneke is een gekwalificeerde instructrice en voorzien van de certificaten: RIS instructie - Faalangstinstructie - Autisme en AD(H)D en ROSO instructie.

De opleiding verkeersdocent LO / MO / VSO is in december 2016 door Hanneke afgerond.


Pedagogisch Didactische aantekening Hanneke


De laatste jaren heb ik mij buiten de reguliere opleidingen gespecialiseerd in moeilijk lerende jongeren.

Voor alle leerlingen is een door mij ontwikkeld en geschreven verkeersboek beschikbaar met veel plaatjes, weinig tekst en in eenvoudige taal geschreven  “theorie voor elk niveau” en “theorie op maat”.


Ook ouderen die lange tijd niet gereden hebben en angstig zijn om alleen de weg op te gaan, kunnen bij ons terecht voor een aantal rijlessen.


De autorijlessen worden gegeven in een Nissan Qashqai en een Peugeot 308 die van alle gemakken zijn voorzien. Ook zijn wij voorzien van een Toyota Aygo automaat.


Je wordt van huis opgehaald en na de rijles hier ook weer teruggebracht.


Tevens bestaat de mogelijkheid om rijlessen te plannen vanaf je school of werk of hier naartoe gebracht te worden.

 

welkom op de website van autorijschool lia

autorijschool lia

Copyright: Lia Schutte 2015  Eems 150 - 9204 JZ - Drachten  T: 0512 - 511562 / M: 06 - 22505716  E: liaschutte@upcmail.nl

VEC

(VerkeersEducatieCentrum Drachten)

Bel voor een afspraak

06-22505716 (Lia)

06-52364344 (Hanneke)

Emailadres:

liaschutte@upcmail.nl

hannekevanderhoek@hotmail.com

OOK RIJLES IN AUTOMAAT